Welkom

Het Team van stichting Rechtopjerecht bestaat uit enthousiaste studentvrijwilligers, waarvan de meeste rechten studeren aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Wij willen door middel van deze website het verkrijgen van persoonlijk rechtsadvies gratis en toegankelijk voor u maken. De studentvrijwilligers zullen hun uiterste best doen om uw vragen zo nauwkeurig mogelijk te behandelen en beantwoorden.
Wij kijken dan ook uit naar de door u gestelde vragen.

Korte geschiedenis
Na een voortraject van een jaar wordt op 20 april 2006 de website Rechtopjerecht.nl geopend. Het team bestaat op dat moment uit 22 studenten van de juridische faculteit aan de Erasmus universiteit te Rotterdam.

Op 6 juli 2006 krijgt de organisatie de rechtsvorm stichting, dit wordt bewerkstelligd in samenwerking met advocatenkantoor Loyens&Loeff. Een samenwerking die enige tijd hiervoor tot stand is gekomen en uiteindelijk zelfs leidt tot een hoofdsponsorschap van Loyens&Loeff.

Op 13 december 2009 bestaat het Team van Rechtopjerecht uit 80 studentvrijwilligers die gezamenlijk meer dan 10 000 juridische vragen hebben beantwoord.

Uw juridische vraag stellen? Klik hier.

Meer algemene informatie over het recht? Klik hier.